Kat

Voor alle soorten katten bent u bij ons aan het juiste adres. Samen gaan wij op zoek naar de juiste voeding dat het beste past bij uw kat. Het belangrijkste is dat een kat zich goed voelt en in een gezonde conditie verkeerd.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan kattenvoeding. De merken die onder andere een plaats nemen in onze speciaalzaak zijn Jarco, Prins, Smolke, Lara en ons Rutgers merk. Ook diepvriesvlees als Barf behoren tot ons assortiment.

Wij werken met een spaarsysteem. Dit houdt in dat u bij een volle spaarkaart een zak voer cadeau krijgt. Helemaal gratis!

*Dit geldt voor Jarco, Prins en Smolke.

Diverse artikelen zoals snoepjes, voer & drinkbakken, kammen & borstels, (reis)manden, *kattengrit, krabpalen, speelgoed, halsbanden, tuigen en meer vindt u bij ons in de dierenspeciaalzaak.

*Zoals: Biokat, No Problem, O’Nellie, Sivoton 

Onze medewerkers staan klaar voor vrijblijvend advies en vragen. Ook bij de aanschaf van een kitten staan wij graag voor u klaar. Heeft u problemen met uw huisdier?
Kom gerust bij ons in de winkel om samen tot een passende oplossing te komen. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!