Hond

Voor alle honden, groot of klein, moet u bij Rutgers zijn. Samen gaan wij op zoek naar het juiste hondenvoer dat het beste past bij uw trouwe viervoeter past. Het belangrijkste is dat een hond zich goed voelt en in een gezonde conditie verkeerd.

Wij beschikken over een groot assortiment aan hondenvoeding. De merken die onder andere een plaats nemen in onze speciaalzaak zijn Jarco, Yami, Prins, Farmfood, Canex, Smolke, Royal Canin, Hills Science Plan, Bewi Dog, Barca en ons Rutgers merk. Ook diepvriesvlees als Barf en Prins behoren tot ons assortiment.

Wij werken met een spaarsysteem. Dit houdt in dat u bij een volle spaarkaart een zak voer of een doos diepvriesvlees cadeau krijgt. Helemaal gratis!

*Dit geldt voor Jarco, Yami, Prins, Canex en Smolke.

Diverse artikelen zoals beloningssnoepjes, kauwmateriaal, speelgoed,
voer&drinkbakken, kammen&borstels, hondenmanden, kussens, benches, halsbanden, tuigen, flexilijnen, antiblafbanden en meer vindt u bij ons in de speciaalzaak.

Onze medewerkers staan klaar voor vrijblijvend advies en vragen. Ook bij de aanschaf van een pup staan wij graag voor u klaar. Heeft u problemen met uw huisdier?
Kom gerust bij ons in de winkel om samen tot een passende oplossing te komen. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!