Hond

Voor alle honden, groot of klein, moet u bij Rutgers zijn. Samen gaan wij op zoek naar het juiste hondenvoer dat het beste past bij uw trouwe viervoeter. Het belangrijkste is dat een hond zich goed voelt en in een gezonde conditie verkeerd.

Wij beschikken over een groot assortiment aan hondenvoeding. De merken die onder andere een plaats nemen in onze dierenspeciaalzaak zijn Jarco, Yami, Prins, Farmfood, Canex, Smolke en Barca. Ook diepvriesvlees als Prins, Farmfood en Barf behoren tot ons assortiment.

Wij werken met een spaarsysteem. Dit houdt in dat u bij een volle spaarkaart een zak voer of een doos diepvriesvlees cadeau krijgt. Helemaal gratis!

*Dit geldt voor Jarco, Yami, Prins, Canex en Smolke.

Diverse artikelen zoals beloningssnoepjes, kauwmateriaal, speelgoed,
voer & drinkbakken, kammen & borstels, hondenmanden, kussens, benches, halsbanden, tuigen, flexilijnen en meer vindt u bij ons in de dierenspeciaalzaak.

Onze medewerkers staan klaar voor vrijblijvend advies en vragen. Ook bij de aanschaf van een pup staan wij graag voor u klaar. Heeft u problemen met uw huisdier?
Kom gerust bij ons in de winkel om samen tot een passende oplossing te komen. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!